General

Dette er årets 5 mest populære farger for brudepikekjoler

Årets mest populære farger for brudepikekjolene skal i 2019 gjerne være lyse og lette kjoler, med noen unntak. Særlig pasteller og farger i rosa- og blåtoner er svært populære blant kjoletrendene i år. Her gir vi deg en oversikt over de 5 mest populære fargene du bør velge for årets bryllups.

Dusty Rose

Blant årets mest populære farger finner vi en rekke rosatoner, deriblant lys rosa, som gjerne kalles dusty rose. Fargen passer utmerket sammen med en rekke andre farger og er derfor enkel å matche til brudekjolen. Som en bryllupskjole er den lette og romantiske fargen et perfekt valg til et sommer- eller vårbryllup, og enhver brudepike vil komme til å se fantastisk ut i fargen. Ønsker man et bryllup i litt lettere og nøytrale farger kan man kombinere fargen med grønne planter og hvitt, for et enkelt fargetema som likevel gir en elegant, romantisk stil på bryllupet.

Canyon Rose

Ønsker man en litt sterkere og mer fremtredende rosa farge, vil fargen canyon rose kunne være et godt alternativ. Fargen er litt mørkere rosa enn dusty rose, og ligner nok mest på vår variant som ofte kalles gammelrosa. Ønsker man derfor å tilføre litt mer farge til bryllupet, kan denne fargen passe fint. Den er ikke for sterk, men heller ikke blant de aller lyseste og nøytrale.

Dusty Blue

Dusty blue er en annen farge som er populær blant årets trender. Dette er en noe blågrå farge som gir et elegant og vakkert preg. Fargen er noe kjøligere og kan derfor være et utmerket valg for et vinterbryllup. Kombiner gjerne brudepikekjoler i denne fargen med tilbehør i gull, for å gjøre antrekket litt varmere. Når det kommer til resten av fargetemaet for bryllupet passer fargen også godt sammen med rosatoner eller hvitt og detaljer i en passende grønnfarge.

Emerald Green

Dersom man heller ønsker et bryllup i et fargetema med noe sterkere farger er også smaragdgrønn en farge man finner blant årets trender. Fargen er en nydelig dyp grønnfarge som virkelig vil få brudepikene til å skinne. Kombinert med detaljer i gull vil man enkelt kunne få et nesten kongelig preg over bryllupet med denne vakre fargen. Smaragdgrønn er ikke en farge man veldig ofte bruker eller kjøper kjoler i, men til et bryllup kan fargen passe ypperlig. Dette er kanskje ikke den fargen de fleste tenker på først når de skal bestemme seg for et fargetema for bryllupet, men fargen vil absolutt få stilen over bryllupet til å se bra ut. Fargen passer også godt både til bryllup på høsten og på vinteren, for å skape en noe varmere følelse.

Burgunder og vinrød

Fargene burgunder og vinrød kan være ganske like hverandre, med unntak av at burgunder ofte har en dypere og mørkere farge. Til bryllup er begge fargene fine, og da kanskje særlig til et vakkert og rustikt høstbryllup. Velger man brudepikekjoler i burgunder kan man gjerne velge tilbehør i gull, da begge er varme farger som passer sammen.

Related posts

A Guide to Buying and Cooking Sea Bass IN (2020)

Admin

Where do your clothes come from

Admin

The consequence of Trend on Young adults in University

Admin